Rólunk
There are no translations available.

Történetünk a 90-es évek elején kezdődött, amikor a hangszerek és a könnyűzene fejlődése egyre inkább megkívánta, hogy a dob is elinduljon az elektronika adta lehetőségek útján. A számtalan szintetizátor és egyéb hangkeltő eszköz mellett kevés elektromos dob ütőfelület létezett, és azok sem voltak dobosok számára vonzóak és kényelmesek. Eleinte hobbiként készített elektromos dob padok és cintányérok fejlesztésénél mindig is az első szempont a kényelemes lehető legjobb játékérzett elérése volt.

Az egyre nagyobb érdeklődés hatására 2001-ben alakult meg az első hivatalosan is elektromos dobokat, és egyéb kiegészítőket gyártó cég amely Padtech néven gyártott ütőfelületeket. Sikerült jó kapcsolatot kialakítani a világviszonylatban meghatározó dobgyártó cégekkel és beilleszkedni az egyre inkább inkább szabványosnak mondható technikai rendszerekbe.
A 2006-ban megalakult Padtech Music Kft határozottan azzal a céllal indult, hódító útjára, hogy minél szélesebb körben népszerűsítse az elektromos dobot mint különálló hangszercsaládot.  Az évek alatt kialakult jó hírnevet tovább erősítette, hogy egyre több ismert és elismert dobos és zenekar mellénk állt és használja a hangszereinket. Fontos célkitűzésünk, hogy minden réteg számára elérhetővé váljon az elektromos dob adta öröm egészen a „home” szettektől a professzionális szinpadi és stúdió produkciókig.

Padtech custom shop lehetőséget kínál egyedi elektromos dob szettek megvalósítására.

 

Nyelvfelismerés » Hungarian
Nyelvfelismerés » Hungarian